/Η εταιρεία μας
Η εταιρεία μας2018-11-06T23:40:03+00:00

H εταιρεία Apopsistyle είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του υποδήματος από το 1986.
Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες που ασχολήθηκε με το ηλεκτρονικό εμπόριο στην ελληνική αγορά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε ένα εντυπωσιακό και ανταγωνιστικό eshop που κατατάσσεται στα καλύτερα του κλάδου μας.

Οι συλλογές μας προορίζονται για να καλύψουν τις ανάγκες όλης της οικογενείας με μια τελείως διαφορετική προσέγγιση. Κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει στη χώρα μας, παρέχουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε προσιτές τιμές με σκοπό να είστε στο επίκεντρο της μόδας χωρίς μεγάλο κόστος. Στην εταιρεία μας μπορείτε να συνδυάσετε την ποιότητα, τη τιμή και τα υποδήματα που πραγματικά θέλετε για να ολοκληρώσετε το outfit σας! Αγαπάμε και τιμούμε το ιδιαίτερο στυλ γι αυτό και ανακαλύπτουμε μοναδικά σχέδια για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί για κάθε εποχή του χρόνου.

Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι να αφήνουμε ικανοποιημένους τους πελάτες μας με το να βρίσκουν πάντα αυτό που ψάχνουν και εμείς να παραμένουμε ένα από τα μεγαλύτερα brand στο χώρο του υποδήματος.

Τα προϊόντα μας διανέμονται αποκλειστικά από τα φυσικά μας καταστήματα, καθώς και από το eshop μας σε όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο. Ακόμα και αν βρίσκεστε μακριά μη διστάσετε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας και σύντομα το προϊόν που επιθυμείτε θα είναι κοντά σας!